יחידת התביעות של המשטרה בשלוחת תל אביב הגישה היום בבית משפט השלום בתל אביב כתב אישום נגד שוהה בלתי חוקי, שגנב את רכבו של הרב יוסף אדנה, הרב הראשי ליהדות אתיופיה ברבנות הראשית, ונסע בו בניגוד לכיוון התנועה.
ב-29.8.2025 הבחינו שוטרי זרוע הרכבת הקלה של משטרת מחוז תל אביב ברכב שנוסע בניגוד לכיוון התנועה באזור מחלף לה גווארדיה בתל אביב. השוטרים חסמו את דרכו של הרכב ועצרו אותו וזיהו כי החלון האחורי הקטן מנופץ. בבדיקה התברר כי הרכב נגנב זמן קצר קודם לכן מבעליו, הרב הראשי ליהדות אתיופיה בישראל הרב אדנה, כשהנהג התניע את הרכב ונמלט מהזירה.
עם סיומה של החקירה, יחידת התביעות של משטרת מחוז תל אביבהגישה כתב אישום נגד גנב הרכב בגין כניסה או ישיבה בישראל שלא כחוק, גניבת רכב, חבלה במזיד ברכב, נהיגה ברכב ללא ביטוח, פריצה לרכב, סטייה מנתיב נסיעה תוך סיכון התנועה, נהיגה ללא הוצאת רישיון מעולם וכן בקשה למעצר עד תום ההליכים.