חדשות מתפרצות

צפו בתיעוד: צה"ל חיסל שני מחבלים מארגון הטרור חיזבאללה

אבי אשכנזי צילום: אבשלום ששוני
חיסול מחבל מארגון חיזבאללה | צילום: דובר צה"ל

מדובר צה"ל נמסר כי אתמול, צה"ל תקף וחיסל בהובלת פיקוד הצפון באמצעות כלי טיס של חיל האוויר, את המחבל מוחמד עבאס שעשוע, ששימש כאחראי ארטילריה במרחב סוחמור שבדרום לבנון, בארגון הטרור חיזבאללה. במהלך המלחמה המחבל קידם מתווי ירי רקטות רבים לעבר קריית שמונה ורמת הגולן ובעת האחרונה עסק בשיקום תשתיות טרור בדרום לבנון וקידום מתווי טרור כנגד כוחותינו. 

בנוסף, חוסל אתמול המחבל מחמד חסין יאסין, בכיר ביחידת הארטילריה בגזרת שקיף של ארגון הטרור חיזבאללה. במהלך המלחמה המחבל קידם מתווי טרור רבים לעבר אצבע הגליל וקריית שמונה ופעל לשיקום יכולות הארגון בגזרתו ובהעברות אמצעי לחימה דרומית לליטני. 

דובר צה"ל הדגיש כי פעולותיהם של המחבלים היוו הפרה של ההבנות בין ישראל ללבנון. צה"ל ימשיך לפעול על מנת להסיר כל איום על מדינת ישראל.

מבזקים - כתבות אחרונות
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף