בישראל של נובמבר 2025, הקבב הוא לא רק מאכל אלא מדד יוקר מחיה. זהו אותו שיפוד בשר טחון שכולנו מכירים, אבל הפערים במחיר בין המקומות השונים חושפים פערים חברתיים ותרבותיים לא פחות ממטבחיים.
בצד העממי ביותר של הסקאלה ניצבת רשת שיפודי עזרא ובניו באזור, שממשיכה להחזיק בתואר השיפוד הזול בישראל -רק 11 שקלים לשיפוד קבב. זהו מחיר כמעט בלתי נתפס בעידן שבו ביס פשוט הפך לפריט פרימיום. שם, הריח של הפחמים גובר על עיצוב, והצרכן בא בשביל הטעם ולא בשביל הצילום לרשתות. לחצו כאן לאייטם