חדשות מתפרצות

פי חמישה יותר: המסעדה שמוכרת את השיפוד היקר בישראל

חזי גור מזרחי צילום: יחצ
קבב
קבב | צילום: ingimage ASAP

בישראל של נובמבר 2025, הקבב הוא לא רק מאכל אלא מדד יוקר מחיה. זהו אותו שיפוד בשר טחון שכולנו מכירים, אבל הפערים במחיר בין המקומות השונים חושפים פערים חברתיים ותרבותיים לא פחות ממטבחיים.

בצד העממי ביותר של הסקאלה ניצבת רשת שיפודי עזרא ובניו באזור, שממשיכה להחזיק בתואר השיפוד הזול בישראל -רק 11 שקלים לשיפוד קבב. זהו מחיר כמעט בלתי נתפס בעידן שבו ביס פשוט הפך לפריט פרימיום. שם, הריח של הפחמים גובר על עיצוב, והצרכן בא בשביל הטעם ולא בשביל הצילום לרשתות. לחצו כאן לאייטם 

מבזקים - כתבות אחרונות
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף