בגלל הכשרות: צפו לעליות מחירים נוספות - וזה הענף שנמצא על הכוונת

בזמן שמחירי הבקר צפויים לעלות בגלל מצוקת כשרות ומחסור חמור בשוחטים, הצרכן הישראלי מגביר את הבישול הביתי ועובר לעוף ולדגים, אך מגלה כי דווקא בעונת החורף הפערים בין הרשתות גדלים | כל הפרטים

חזי גור מזרחי צילום: יחצ
דגים טריים מהים
דגים טריים מהים | צילום: מיטל שרעבי
2
גלריה
משולבים בדיאטה הים תיכונית ובדיאטה האטלנטית. דגים
משולבים בדיאטה הים תיכונית ובדיאטה האטלנטית. דגים | צילום: נתי שוחט, פלאש 90

אולם המהפכה המשמעותית ביותר מתרחשת בקטגוריית העוף. כרעיים, חזה, פרגיות, כבד ושניצל הופכים למוצרים מובילים משום שהם זמינים, נחשבים משתלמים יותר ביחס לבקר ומתאימים כמעט לכל מטבח ישראלי. בשר בקר טחון הוא עדיין אחד המוצרים המבוקשים ביותר בזכות התאמתו למנות ביתיות כמו קציצות, ממולאים ותבשילים. דווקא בעונה שבה הצרכן קונה יותר ומבשל יותר מתגלים פערי מחירים משמעותיים בין רשתות השיווק. הפערים אינם שוליים אלא דרמטיים, ובחלק מהמקרים חוצים את מאתיים האחוזים.

תגיות:
דגים
/
עופות
/
בשר ישראלי
/
השוואת מחירים
/
סל קניות
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף