ברקע הימשכות הלחימה של ישראל וארצות הברית באיראן, במה שמכונה בארה"ב "מבצע זעם אפי", מפקד פיקוד המרכז האמריקאי מוסר עדכון מיוחד המפורסם ברשתות החברתיות. "אני רוצה למסור את תנחומיי הכנים למשפחות החיילים האמריקאים הנפלאים שנהרגו בקרב. אני לא יכול להיות גאה יותר בצבא שלנו", אמר. צפו
"המבצע האמריקאי נגד איראן פגע בכמעט 2,000 מטרות ב-100 השעות האחרונות", לדברי אדמירל בראד קופר, מפקד פיקוד המרכז של ארה"ב.
קופר אמר ב-X כי כוחות ארה"ב השמידו מאות טילים, משגרים ומל"טים איראניים, ו-17 כלי שיט של חיל הים. הוא גם אמר שהתקיפות פגעו בהגנה האווירית של איראן. "במילים פשוטות, אנחנו מתמקדים בירי בכל הדברים שיכולים לירות עלינו", אמר.
הוא אמר שאיראן שיגרה יותר מ-500 טילים בליסטיים ו-2,000 מל"טים לעבר כוחות ארה"ב ומדינות בעלות ברית של ארה"ב באזור כנקמה. "יכולתה של איראן לפגוע בנו ובשותפות שלנו יורדת, בעוד שכוח הלחימה שלנו, לעומת זאת, נבנה", אמר, וטען שארה"ב "מקדימה את תוכנית המשחק שלנו".