בשעות הצהריים אותרו וחולצו שני הנעדרים הנוספים - ללא רוח חיים. פראמדיקים של מד"א קבעו את מותם של גבר ואישה בני כ-80, גבר בן כ-40 ואישה בת כ-35.
במהלך ניסיונות החילוץ בוצע שימוש באמצעים טכנולוגיים מתקדמים לרבות איכון טלפוני בכדי להגיע למיקומם המשוער של הלכודים. עבודות וניסיונות החילוץ נמשכות גם בשעה זו בניסיון להגיע אל שני לכודים או מנותקי קשר נוספים.
במהלך הלילה, אזעקות נשמעו במרכז ובצפון בעקבות שיגורי טילים מאיראן. אישה כבת 90 נחבלה באורח קשה בדרך למרחב מוגן ופונתה כשהיא מחוסרת הכרה לבית החולים איכילוב בתל אביב. בחיפה נרשמו מספר זירות של שברי יירוט, כרגע ללא נפגעים. מבחינת נזקים דווח על שריפת רכב; פגיעה בדירה ללא נפגעים, נפילת שבר בטיפול המשטרה; פגיעה ברכב; פגיעה בתחנת אוטובוס ודיווח על פגיעה בעסק.
עיריית חיפה הודיעה לתושבי העיר: "בעקבות דיווחים על מספר זירות נפילה בעיר, יצאו אליהן לסריקות ביחד עם כוחות הביטחון וההצלה. תושבים מתבקשים לא להתקהל בזירות נפילה - זה מפריע לכוחות הביטחון לפעול במקום, ויש בהן גם נפלים שעדיין לא טופלו על ידי חבלני משטרה".
בצה"ל מציינים כי לא מדובר בטיל חדש, אלא בטיל שצה"ל נתקל בו בכל מהלך המלחמה ועשרות כמוהו יורטו. למרות זאת, בזירה, התייחס מפקד פיקוד העורף לכך שהטיל לא יורט, ואמר: "באירוע ניתנה הנחיה מקדימה והופעלה התרעה. אנחנו מתחקרים ובודקים מדוע הטיל הזה לא יורט. אנחנו עושים הכל ליירט את האיומים, ועדיין אין תחליף להתנהגות אחראית וכניסה למיגון. אני שב ומדגיש - ההישמעות להנחיות היא שמצמצמת פגיעה בנפש". נזכיר, כי אדם בן 83 נפגע.