סדרת פיצוצים החרידה הבוקר (רביעי) את רחוב האימאם חומייני בטהראן, בסמוך למחסום בידוק של כוחות הבסיג'. על פי דיווחים באיראן, לפחות שלושה מטעני חבלה מאולתרים הופעלו באזור, מה שהוביל לפציעתם של שלושה בני אדם, בהם שני אזרחים ואיש כוחות הביטחון.
סוכנות הידיעות האיראנית הרשמית "אירנ"א" דיווחה כי שני מטענים, אשר הכילו ציוד אלקטרוני והופעלו מרחוק, התפוצצו וגרמו לפציעות קלות. מטען שלישי, כך על פי הדיווח, נוטרל בהצלחה על ידי כוחות הביטחון. גורם ביטחוני איראני שצוטט ב"אירנ"א" ציין כי למרות אופי המטענים, הפיצוץ שלהם היה "חלקי", ולכן הנזק שנגרם היה מינימלי. בנוסף לנפגעים, נגרם נזק למספר כלי רכב שחנו באזור ולשמשות של שלושה בתים סמוכים. סוכנות הידיעות "פארס", המזוהה גם היא עם המשטר, הוסיפה כי המטענים התבססו על גז נוזלי.
טרם ברור אם ישנם מטענים נוספים שהוטמנו באזור. כוחות הביטחון האיראניים ממשיכים בסריקות במטרה לאתר חשודים ולהבטיח את שלומם של התושבים, אך נראה כי אירוע זה הוא רק עוד עדות למתיחות הגוברת ברפובליקה האסלאמית.