חדשות מתפרצות

שר החוץ סער לנשיא מיליי: "ארגנטינה, תחת הנהגתך, מציגה ממד מוסרי במדיניות החוץ"

אנה ברסקי צילום: פרטי
סער (משמאל) מיליי ונתניהו
סער (משמאל) מיליי ונתניהו | צילום: שלומי אמסלם, לע"מ

מדברי שר החוץ גדעון סער: "אנחנו רוצים להודות לך, הנשיא מיליי, על ההנהגה שלך ועל הרוח הרעננה שהבאת לא רק למדינתך, אלא גם למאבק של המאמינים בערכי העולם החופשי ברחבי העולם ובאמריקה הלטינית. אנחנו עומדים בפני התקדמות מדהימה ביחסים הבילטרליים שלנו. והיום אנחנו מציינים שני הישגים גדולים.

"אנחנו חותמים על הסכם למאבק בטרור, והגיע הזמן לומר שארגנטינה, תחת הנהגתך, מציגה ממד מוסרי במדיניות החוץ. וזה בא לידי ביטוי בהכרזה על כוח קודס ומשמרות המהפכה כארגוני טרור. וברור שאנחנו צריכים לשתף פעולה.

בדרך כלל בעבודתי אני מבקש משר החוץ פבלו קירנו, וממך ומארגנטינה, אני מתקשר מדי פעם לבקש משהו. אז אני רוצה לתת לכם התראה מוקדמת לבקשה נוספת, בערך שלושה חודשים לפני יולי, בבקשה תביאו את הגביע הרביעי לארגנטינה במונדיאל".

מבזקים - כתבות אחרונות
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף