איזנקוט לועג לקמפיין הליכוד: "נתניהו בפאניקה, מפעיל את מכונת הרעל בעצמו"

גדי איזנקוט התראיין לרדיו 103fm ויצא למתקפה נגד נתניהו. הוא טען שרה"מ שרוי בפאניקה ולכן מנהל קמפיין שקרים שממוקד בו, בהתאם לאסטרטגיה ארוכת שנים שלו. בנוסף התייחס לסערה שעורר מול יוסף חדאד ולאריה דרעי

לוגו 103fm צילום: באדיבות 103FM
עקבו אחרינו
גדי איזנקוט
גדי איזנקוט | צילום: חיים גולדברג פלאש 90
3
גלריה

נזכיר כי בראיון ברשת 13 נשאל איזנקוט אם היה מוכן לשבת בממשלה עם מנסור עבאס וניסה להסביר שאינו פוסל ישיבה עם ערבים באופן כללי. שם העלה את יוסף חדאד, כדוגמה לפעיל ערבי שלא היה מתנגד לפעול איתו בשיתוף פעולה. איזנקוט אמר: "זה אותו דפוס מול כל היריבים שלו. לכן צריך להתמודד עם אותה מכונת רעל שמרעילה את החברה הישראלית. מי שהקשיב לי מבין שהתכוונתי לשלושת העקרונות שלי שאני אשב עם מי שמאמין בישראל יהודית ודמוקרטית, מאמין בערכי מגילת העצמאות ובמי שמשרת. בוודאי שיש ערבים שעומדים בקריטריונים, יוסף חדאד בעיניי הוא דוגמא ומופת ואני לא התכוונתי לפגוע ובטח לא הייתה שם השוואה, ויש מי שעושה משחקים", אמר איזנקוט.

איראן? אני לחצתי לתקוף - תפתחו פרוטוקולים

בנימין נתניהו
בנימין נתניהו | צילום: יונתן זינדל, פלאש 90

"ההתקפה של דרעי על הרמטכ"ל היא בזויה"

אריה דרעי
אריה דרעי | צילום: חיים גולדברג, פלאש 90

"הצבעתי לאריק שרון"

על עמדתו הפוליטית שנתפסת לעיתים כאמביוולנטית, ציין: "אני פטריוט ישראלי, ציוני ממלכתי. שירתי 41 שנים, הבאתי את היחידות שלי להישגים, הובלתי את אסטרטגיית הדאחייה בלבנון, כרמטכ"ל הבסנו את טרור היחידים. אני אף פעם לא הגדרתי את עצמי שמאל או ימין, אני לא אוהב את התיוגים האלה, אני הצבעתי בעבר למפלגות מרכז-ימין אם זה מתייג משהו".

עוד אמר: "אני אומר כמי שישב עם נתניהו בישיבות אינטימיות, נתניהו דיבר ב-2015 על שתי מדינות, הוא תומך בעסקת המאה שזה שתי מדינות, הוא חתם על אופק למדינה פלסטינית והוא מכנה את כולם עוכרי ישראל. הוא וראשי הקואליציה מדביקים לי תיוגים, אבל אני שירתי 41 שנים, בעוד שאני עשיתי חישוב לגבי כל ראשי הקואליציה, כל השישה, שירתו ביחד 6 שנים".

תגיות:
בנימין נתניהו
/
גדי איזנקוט
/
בחירות 2026
/
מפלגת ישר!
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף