פאוור קאפל: העימות עם חני נחמיאס חשף צד אחר לגמרי של אודיה פינטו

אורי ואנה בנאי אמנם זכו ב"פאוור קאפל", אבל האיחוד גנב את ההצגה: חני נחמיאס תקפה, אודיה פינטו בחרה לשתוק, ואסי ועדי בוזגלו גילו בדרך הקשה למה אסטרטגיה לא תמיד מספיקה כדי לנצח

דור סגל אלבוקרק צילום: פרטי
עקבו אחרינו
פאוור קאפל 2026: אודיה פינטו עם חני נחמיאס
פאוור קאפל 2026: אודיה פינטו עם חני נחמיאס | צילום: צילום מסך רשת 13, מעובד
5
גלריה
פאוור קאפל 2026: אסי בוזגלו
פאוור קאפל 2026: אסי בוזגלו | צילום: צילום מסך רשת 13

כמובן, ניצחון הוא דבר חשוב, אבל אני חייב להודות שהזכייה הרגישה כמו חלק משני בלבד מהפרק ששודר אמש בפאוור קאפל. רשת הוכיחה פעם נוספת שהיא יודעת להפוך את האיחוד לדבר הכי מעניין על המסך. לא יכולתי להסיר את העיניים. הפרק הרגיש כמו סרטון מספק של הוצאת שחורים מהפרצוף. בזה אחר זה נפתחו כל הריבים מחדש, וכמויות של מוגלה השפריצו לכל כיוון. זה בתכלס מה שהיה כל כך מהנה בפאוור קאפל לאורך הדרך - ההסכמה של כל הזוגות להיות שקופים ופתוחים, להוציא את כל האמת שלהם החוצה ולריב כאילו אין מצלמות בחדר.

חני הטיחה באודיה דברים קשים ונמוכים, אבל אודיה נשארה קלאסית. אני יודע כמה קשה לאודיה לשתוק, אבל כל הכבוד לה שעשתה את זה, משום שהשקט שלה הבליט את ההערות המקטינות של חני. הרצון של חני להראות כל הזמן כמה אודיה לא מחונכת, ואפילו הרגע שבו חיקתה אותה בלעג - הכל הראה מי המתנשאת באמת. זה היה כל כך אירוני שחני האשימה את אודיה בהתנשאות בזמן שהיא פשוט בזה לה. לא סתם אומרים "סייג לחוכמה שתיקה". אודיה פינטו היא כנראה אחת הנשים הכי חכמות על מסך הטלוויזיה.

פאוור קאפל 2026: חני נחמיאס
פאוור קאפל 2026: חני נחמיאס | צילום: צילום מסך רשת 13

כמו כן, למרות הנטייה לזלזל באודיה ובסגנונה, היא הייתה היחידה בכל האיחוד הזה שבאמת התנצלה. במהלך המריבה שלה ושל שיר, שהגיעה לטונים צורמים, נפל לה האסימון שמה שאמרה לשיר לגבי ההורים של אלעד לא היה במקום, והיא התנצלה בבכי. בכך היא הביאה צד רך שלה לקדמת הבמה. היא הצטערה מאוד שהילדים של אנה ואורי עברו בריונות בעקבות התוכנית, וניסתה להעביר מסר בנוגע לשיח שלילי על המשפחות.

פאוור קאפל 2026: שיר טרן, אלעד תורג'מן
פאוור קאפל 2026: שיר טרן, אלעד תורג'מן | צילום: צילום מסך רשת 13
גמר פאוור קאפל 2026
גמר פאוור קאפל 2026 | צילום: צילום מסך רשת 13
תגיות:
טלוויזיה
/
תרבות
/
חני נחמיאס
/
אורי בנאי
/
רשת 13
/
אודיה פינטו
/
פאוור קאפל
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף