חדשות מתפרצות

הליכוד נגד עדות מנדלבליט: "מסע ציד שנועד להפיל ראש ממשלה חזק"

אנה ברסקי צילום: פרטי
חדשות מתפרצות
חדשות מתפרצות | צילום: AdobeStock

"מנדלבליט כפי שנחשף היום אפילו לא ראה את חומר הראיות ונתן חתימה סרוקה כדי להגיש את המסמך בזמן שראש הממשלה ייצג את מדינת ישראל בבית הלבן".

"מנדלבליט שהתבכיין הבוקר שאיילה חסון ״תקפה״ אותו בפתח בית המשפט מכיוון ששאלה אותו שאלה, ושלח אישה דתייה לכלא בשבת מול ילדיה בגלל שצעקה לו ״פרשת משפטים בושה״. אינו מסוגל להתמודד עם ביקורת ציבורית ולו הקטנה ביותר, אבל נתן להסית נגד ראש הממשלה ומשפחתו יום אחרי יום במשך שנים באין מפריע כשהוא יודע את האמת הפשוטה: הם ניסו לעשות באמצעים פסולים את מה שלא הצליחו לעשות בקלפי".

"אנו דורשים לעצור את המשפט באופן מיידי בתום עדות מנדלבליט, ולסגור את המשפט בשל התיקים שנתפרו באופן לא חוקי. במקביל יש לפתוח מיידית בחקירה פלילית כנגד כל אלה שפעלו בניגוד לחוק: מנדלבליט, שי ניצן, יהודית תירוש, ליאת בן ארי, רוני אלשיך, והחוקרים המעורבים בתפירת התיקים".

מבזקים - כתבות אחרונות
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף