חדשות מתפרצות

יאיר לפיד: "ג'רמי קורבין הוא אנטישמי וגזען"

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
פוש - חדשות מתפרצות
פוש - חדשות מתפרצות | צילום: מעריב אונליין

בכנס שדולת הפרלמנטרים למען ישראל, התבטא חבר הכנסת יאיר לפיד בנושא הבחירות הקרבות בבריטניה.



לפיד ענה של שאלות חברי השדולה ואמר את הדברים הבאים על מתמודד מפלגת הלייבור. "בדרך כלל אתה לא אמור להתערב בבחירות במדינות במדינות אחרות, אבל מדובר במקרה חריג. ג'רמי קורבין הוא אנטישמי. כולם צריכים לקחת את זה בחשבון בעת ההצבעה. גזענים הם גזענים, וג'רמי קורבין הוא גזען", אמר לפיד.



בנוסף, נגע לפיד בסוגיות מדיניות במהלך הכנס וציין: "ירושלים היא בירתה הנצחית של ישראל. לא נחלק אותה. יש לנו זכות על המקום לחיות ולהחליט על גורלינו במדינה הזו. עבורי, הדבר החשוב ביותר הוא ביטחון עם ישראל".



הכנס, שזוהי שנתו השביעית, עוסק בקידום סדר יום וחקיקה פרו ישראלית. השנה, נערך הכנס בסימן הלוחמה בחקיקה האנטישמית, לאור החלטת בית המשפט של האיחוד האירופי לדרוש סימון מוצרים יהודיים שיוצרו ברמת הגולן, מזרח ירושלים ויהודה ושומרון.

מבזקים - כתבות אחרונות
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף