מהפכת הגל השלישי בעולם הקפה כבר כאן

אחרי שהתקדמנו מ"נס עם שתיים סוכר" ואימצנו סטנדרטים גבוהים בתחום צריכת הקפה, הגיע הזמן למהפכה הבאה: היצרנים והיבואנים מתכוונים לעשות לעולם האייס–קפה את מה שעשו לאספרסו. דיווח מיוחד מחזית המלחמה הקרה

טליה לוין צילום: ג'רמי לדנר
אייס קפה
אייס קפה | צילום: אינג אימג'
5
גלריה

חליטה קרה

אמיתי רצבי, מנכ''ל סי קפה
אמיתי רצבי, מנכ''ל סי קפה | צילום: חנן דיאמנט
בינז קולד ברו
בינז קולד ברו | צילום: גל קלדרון

להשתלב עם חלב וקרח

עילי שוורצמן, מנהל תחום הקפה ב־Nespresso ישראל
עילי שוורצמן, מנהל תחום הקפה ב־Nespresso ישראל | צילום: יחצ נספרסו

קודם כל: חומר הגלם

יהונתן שרף, מבעלי רשת הקפה mae ומחלוצי קפה הפרימיום בישראל
יהונתן שרף, מבעלי רשת הקפה mae ומחלוצי קפה הפרימיום בישראל | צילום: שירן כרמל
תגיות:
קפה
/
אספרסו
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף