אנחנו כבר לא עם של עבדים, עד שמבקשים מאיתנו לארח את ליל הסדר

האם הוויית המשלוחים ששגשגה בשנת הקורונה מחלחלת גם אל הלילה המסורתי ביותר בשנה? שמונה שפים ובעלי מסעדות מנסים לענות על השאלה

אילנה שטוטלנד צילום: פרטי
גפילטע פיש של מסעדת קיטון
גפילטע פיש של מסעדת קיטון | צילום: אנטולי קריניצקי
9
גלריה
אורנה רסקין, בעלים של מסעדת קיטון
אורנה רסקין, בעלים של מסעדת קיטון | צילום: נועה גוטמן
השף הפרטי דיוויד לוי
השף הפרטי דיוויד לוי | צילום: רמי זרנגר
השף איוון מסלוב, הבעלים של Maslov food solutions
השף איוון מסלוב, הבעלים של Maslov food solutions | צילום: מרינה לבדב
השף עדי הרבסטמן, הבעלים של הקייטרינג המרפסת בנחלים
השף עדי הרבסטמן, הבעלים של הקייטרינג המרפסת בנחלים | צילום: מיכל הרבסטמן
ניר ארז, הבעלים של מסעדת השוק 34
ניר ארז, הבעלים של מסעדת השוק 34 | צילום: מיכאל חזין
אבי סלמה, מנכ''ל כפות תמרים
אבי סלמה, מנכ''ל כפות תמרים | צילום: אוסף פרטי
דורון כהן, סמנכ''ל מבושלת
דורון כהן, סמנכ''ל מבושלת | צילום: יח''צ
סיון בלכר, בעלת סיואנה
סיון בלכר, בעלת סיואנה | צילום: אלדד מאסטרו
תגיות:
מסעדות
/
ליל הסדר
/
משלוחים
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף