אנחנו כבר לא עם של עבדים, עד שמבקשים מאיתנו לארח את ליל הסדרהאם הוויית המשלוחים ששגשגה בשנת הקורונה מחלחלת גם אל הלילה המסורתי ביותר בשנה? שמונה שפים ובעלי מסעדות מנסים לענות על השאלהאילנה שטוטלנד07:43 20/03/2021גפילטע פיש של מסעדת קיטון | צילום: אנטולי קריניצקי9גלריהאורנה רסקין, בעלים של מסעדת קיטון | צילום: נועה גוטמןהשף הפרטי דיוויד לוי | צילום: רמי זרנגרהשף איוון מסלוב, הבעלים של Maslov food solutions | צילום: מרינה לבדבהשף עדי הרבסטמן, הבעלים של הקייטרינג המרפסת בנחלים | צילום: מיכל הרבסטמןניר ארז, הבעלים של מסעדת השוק 34 | צילום: מיכאל חזיןאבי סלמה, מנכ''ל כפות תמרים | צילום: אוסף פרטידורון כהן, סמנכ''ל מבושלת | צילום: יח''צסיון בלכר, בעלת סיואנה | צילום: אלדד מאסטרותגיות:מסעדות/ ליל הסדר/ משלוחים