ליברמן, שהתארח אצל נשיא הלשכה חן שרייבר, הוסיף כי "האופוזיציה לא תומכת בכלום ואנחנו מעבירים שבוע אחרי שבוע תוכניות. נעביר את התקציב עד סוף מושב הקיץ ונעביר בהמשך גם את תקציב 2024".
בתשובה לשאלות האם מתנהלים מגעים מול האופוזיציה לתמיכה בתקציב והאם ח"כ עידית סילמן תתמוך בו, השיב השר כי "אין מגעים מול האופוזיציה. סילמן פרשה מהקואליציה ועדיין לא ברור לאיזה ימין הצטרפה. האם לימין של נתניהו, שבעבר שינה את מסלול מצעד הדגלים וגם חטף טילים? נתניהו מדבר גבוהה גבוהה, ומתקפל".
לדבריו, "כשר ביטחון נתתי הוראה לפינוי ח'אן אל־אחמר אבל נתניהו עצר. מבחינת התקציב, אני מצפה שסילמן לפחות תימנע. אני בטוח שנעביר את התקציב גם בלעדיה".
על חוק הגבלת החזקת מזומן בבית אמר שר האוצר כי "ההון השחור הוא מכה ומתחזק את העולם התחתון. אנחנו רוצים להיות ברשימה של מדינות הנלחמות בהון השחור. יש אצלנו סקטורים שעובדים במזומן. יש מדינות שהוציאו את המזומן. זה הכפיל את ההכנסות והקטין את הפשיעה".
על ביטול התוספת הקואליציונית לישיבות ואם צעד זה נעשה משיקולים פוליטיים, ענה ליברמן כי "אי אפשר להיות גם הכוח הכי אנטי־קואליציה וגם לקבל כסף קואליציוני. אני מתקומם על כך שהמדינה משקיעה בהכשרה מקצועית אך מממנים גם את הבטלנים".
"בישיבות גבוהות אכן לומדים אבל 'כוללים' זו מסגרת חברתית. מי שלומד עד גיל 29 כבר לא יהפוך לרב או לפחות רב שכונתי. אנחנו מחזיקים 62 אלף איש בחצי מיליארד שקל, שלא רוצים לעבוד וברור לכולם שזה מסגרת חברתית. זה לממן בטלה".
"המדינה מממנת ואנחנו פוטרים אותם מלימודי ליבה. אין סתירה בין לימודי תורה ללימודי ליבה. אני לא מוכן שהמדינה תממן את מוסדות הפטור. מחזיקים 60 אלף ילדים שאסור להם ללמוד מחשבים ומתמטיקה".