הלאונג' מחמם: מאיצים את ההיי-טק בבירה הקפואה

מאות מוזמנים הגיעו לירושלים כדי לחגוג את פתיחת פעילות מאיץ היי-טק מקומי. וגם: מי קיבל אות הערכה מהנמר ומנת הגורמה שתזכיר לכם את החורף בפריז

מיכל גלנטי צילום: שירן קמר
יאיר סרוסי, ענבל שינפלד בוגרת האקסלרטור, ישראל גנות, ניר ברקת ואייל חיימובסקי
יאיר סרוסי, ענבל שינפלד בוגרת האקסלרטור, ישראל גנות, ניר ברקת ואייל חיימובסקי | צילום: חנן בר אסולין
5
גלריה



שף קפה מייסון, ממליץ על מנת ניוקי דלעת, ערמונים צלויים ופטריות שי-מג'י. "ההשראה למנה הגיעה מביקורי האחרון בפריז, שם טיילתי באחד הרחובות בהם עמד מוכר ערמונים חמים על חבית ברזל. הרגשתי צורך לבנות מנה שתזכיר את הרחוב הפריזאי הקריר וריח הערמונים הקלויים", מסביר סיידא, "המנה חורפית ומנחמת, לא כבדה מידי ומענגת בכל ביס. הרוטב הקטיפתי של המנה מורכב משמנת, יין לבן ושום, פרוסות פרמג'נו ריג'נו ומעט עירית טרייה".


תגיות:
מתחם התחנה בירושלים
/
רכילות עסקית
/
הלאונג'
/
חוות החיות
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף