ההודעות הקוליות בוואטסאפ כבר לא ישמעו אותו דבר

עדכון חדש לווטסאפ יסייע בהתמודדות עם אחת "מהבעיות" המעצבנות ביותר ביישומון - הודעות קוליות. שחרור העדכון למשתמשי הבטא מרמז כי העדכון יגיע בקרוב אל כלל המשתמשים

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
וואטסאפ
וואטסאפ | צילום: INDRANIL MUKHERJEE/AFP via Getty Images

אתר WABetainfo דיווח על עדכון צפוי לווטסאפ שיעזור להתמודדות עם אחת "מהבעיות" הכי מעצבנות בפלטפורמה: הודעות קוליות. עפ"י הפרסום, הפיצ'ר החדש יאפשר להאזין להודעות קוליות במהירות גבוהה יותר. כעת, האתר מדווח כי העדכון שוחרר למשתמשי הבטא, תוכנית שבה כל אחד יכול להצטרף אליה. השחרור של ווטסאפ למשתמשי הבטא, תוכנית שפתוחה לקהל הרחב, מרמז כי העדכון צפוי להגיע בקרוב מאוד אל כלל המשתמשים.

הפיצ'ר המוסתר התגלה בגרסת הבטא לאנדואיד (2.21.6.11), ובשלב זה לא ברור אם יהיה זמין גם לאייפון מיד בעת ההשקה, או אם בכלל יושק. חלק מהמשתמשים גילו כי בעת לחיצה על התמונה שלצד ההודעה קולית, ניתן לשנות את מהירות ההודעה הקולית עד פי 2. אם זה נשמע לכם מוכר, אז הפיצ'ר כבר זמין בטלגרם, ומדובר בעוד תכונה שווטסאפ "מעתיקה" מהמתחרה.

עוד התגלה כי ווטסאפ תאפשר לנהל שיחה עם מוקד התמיכה מתוך האפליקציה, ואף תבצע שינוי לקטגוריית "הארכיון". עד כה, כל שיחה שהועברה לארכיון, חזרה למסך השיחות בעת שהמען שלח הודעה, ואילו בקרוב כל שיחה שתעבור לארכיון תשאר שם, גם כאשר תתקבל הודעה.

כך תצטרפו לגרסת הבטא

תגיות:
וואטסאפ
/
אנדרואיד
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף