וואטסאפ עובדת בימים האלה על פיתוח נוסף שישדרג את יכולת השליטה של המשתמשים על רמת הפרטיות שלהם. כאמור, כיום וואטסאפ מאפשרת למשתמשים לבחור האם כלל משתמשי האפליקציה, כל אנשי הקשר שלהם או אף אחד - יוכלו לראות את הפרטים האישיים שלהם, מבלי יכולת להחריג אנשים מסוימים. כעת, על פי הפרסום ב-Wabetainfo, בפייסבוק עובדים על אפשרות לבחירה יותר מדויקת של מי ייחשף למידע.

למעשה, מצילומי מסך שפורסמו עולה כי השינוי המדובר, אשר יהיה זמין למשתמשי אנדרואיד וגם למשתמשי אייפון, יאפשר לבחור אילו משתמשים יוכלו להיחשף למידע - ואילו לא. המשמעות היא, שכעת ניתן יהיה לחסום אנשים מסוימים מלקבל גישה למידע המדובר - בעוד שאחרים יוכלו לראות את שורת הסטטוס שלכם, את תמונת הפרופיל ואת המועד האחרון בו התחברתם.

השינוי החדש בוואטסאפ (צילום: צילום מסך מתוך Wabetainfo)השינוי החדש בוואטסאפ (צילום: צילום מסך מתוך Wabetainfo)

עם זאת, קחו בחשבון שברגע שתחסמו איש קשר מסוים מגישה למידע - לא תוכלו לראות את הפרטים הללו של המשתמש החסום.