מיגון האוזניות השתפר והוא מגיע כאן בתקן IP54 במקום IPX4, זה אומר שהאוזניות עדיין מוגנות באותה מידה לרטיבות, אבל עכשיו גם יש להן הגנה נגד חדירת אבק. מארז הנשיאה נשאר זהה בגודל שלו, שזה אומר שהוא עדיין גדול. מי שנוהג כמוני, לשמור על המארז בכיס המכנסיים בזמן שהוא משתמש בהן ברחוב, ימצא אותו לקצת פחות נוח.
כדאי לציין שהאוזניות גם מציעות תמיכה בקודקים כמו aptX Lossless ו-aptX Adaptive Audio (הקודק האחרון בא להציע יציבות טובה יותר בחיבור במקומות עמוסים במכשירים אלחוטיים וגם השהייה נמוכה יותר). בנוסף, הן כוללות תמיכה בהשהיה נמוכה (Low Latencies), למשל במשחקים.
סנהייזר מתכננת להוסיף באמצעות עדכון קושחה תמיכה בבלוטות׳ LE עם LC3 שמשפר את היעילות של צריכת החשמל עם שימור איכות השמע. תכונה נוספת שתצטרף היא Auracast המאפשרת חיבור למכשירי שמע ציבוריים, למשל, טלוויזיה הנמצאת בחדר המתנה לרופא. מבחינת סאונד, סנהייזר מתגאה בחתימת הסאונד שלה ותאכלס יש לה סיבה להתגאות, איכות השמע פשוט נהדרת עם צליל שהצליח לעטוף אותי, באס מורגש היטב, פירוט רב ותחושה חמימה בהאזנה איתן.
האוזניות כוללות דרייברים של 7 מ״מ, כאשר הן כוללות טכנולוגיית TrueResponse של החברה אשר באה לפתור בעיות של דיסטורשן בעוצמת האזנה גבוהה. נקודה לא פחות חשובה היא ניהול שיחות טלפון עם ה-MTW 4, לא נתקלתי בבעיות איתן בשיחות, גם ברחוב וגם במשרד ליד אנשים או במקומות שקטים.
לאוזניות 3 מיקרופונים בכל אחת מהן, המאפשרים את איכות שיחות הטלפון הטובה. המיקרופונים האלו גם מיועדים לטכנולוגיית סינון הרעשים האקטיבית (ANC) שעבדה היטב, למרות שלא מדובר באיכות הסינון הכי גבוהה שיש. מדובר כאן ב-ANC אדפטיבי, שזה אומר התאמה אוטומטית לרעש בסביבה והגברת או הנמכת עוצמת הסינון. מה שהיה חסר כאן היא יכולת לבחור באופן ידני את עוצמת הסינון. כן יש כאן מצב נטרול רעשי רוח, שאומנם קצת פחות מסנן רעשים, אבל מצליח לסנן את רעשי הרוח.
בשורה התחתונה, ה- Momentum True Wireless 4 לא מגיעות עם מארז הנשיאה הכי נוח וגם ה-ANC לא הכי טוב שיש, אבל איכות הסאונד של האוזניות האלו היא תענוג לחובבי האודיו. יש להן סאונד נהדר עם עיצוב נוח באוזניים, שלל טכנולוגיות וזמן סוללה ארוך.