בפתח השיחה התייחס לשמועות כי בסבב ההקלות הבא, גם ענף המסעדנות יצטרף לרשימת העסקים שיורשו לפתוח שנית את שעריהן. "אני חושב שהחזרה לשגרה בענף צריכה לקרות. אם זה יקרה, אנחנו לא יודעים. אף אחד לא יודע. בכל סקטור כשפותחים, כמו שראינו בבתי הספר, לאף אחד לא מודיעים באמת, אף אחד לא יודע", אמר השף.
אגב, אנחנו עובדים על זה באופן מנטלי כבר כמעט שבועיים, מחכים ליום שייפתח, קוראים לעובדים ומתחילים להפעיל את זה. בכל ענף קורה משהו אחר. בכל מקרה, רוב העסקים בתל אביב לא בנויים לארח את הכמות שיאפשרו להם עם ההקלה בהנחיות, כי יבקשו מרחקים גדולים בין לקוחות. ככה זה הופך עוד פעם את העסק, גם אם הוא פתוח, לעסק מת".