רגע לפני פירוק: סופ"ש הזוגות ב"חתונה ממבט ראשון" מוציא את כל השדים

שרונה עסוקה בלייעץ לאחרים ולא רואה שהזוגיות עם ליאור בסכנה, בת אל ויוגב לא מפסיקים להשוויץ, ושירי חמה על אלון בזמן שאלפי רווקות ישמחו לקחת לה את לירן

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
מעריב אונליין
מעריב אונליין | צילום: מעריב אונליין
2
גלריה

3. אני רוצה לכתוב מכתב לרשות השידור, כלומר ל"קשת 12", הפרומו שלהם היה ממש מבלבל. חשבתי שאראה העלבה קיצונית והתנהגות מגעילה של צוקית - במקום זה ראיתי את צוקית צוחקת על קוקטיילים ואת דודו נעלב מכלום בערך. איך אמא שלי אומרת: "כשמחפשים תמיד מוצאים משהו". מהצד זה נראה שהמדבר לא עשה לדודו טוב ושצוקית לא עברה את מבחן הדינמיקה החברתית בעיניו. סורי, אבל אם הפעם הייתי צריכה לבחור צד - זה היה ללא ספק הצד של צוקית שסה"כ רצתה חיבוק ומגע. דודו התנהג מתחת לכל ביקורת - התעלם ממנה, צחק על כך שלא היה ממשיך איתה אחרי הפגישה השנייה אם לא התוכנית, ואף בדרך חזרה אמר לה: "צוקית, אנחנו לא משדרים על אותו הגל". זה זועק לשמיים - ירד לו ממנה והוא מחפש דרכי מילוט, מה מסמל מילוט יותר מהמדבר?

שרונה נראתה הפרק יפה יותר וזוהרת הרבה יותר. אם בעיר היא מוציאה מילה וחצי בשעת עבודה - הרי שבמדבר היא מדברת כאילו היא בלעה פטיפון. אולי הפתרון עבורה ועבור ליאור הוא לעבור לאוהל בדואי, היא רק צריכה ששירי תלווה לה את השמלה האדומה עם הפונפונים והיא נראית בדואית כשרה למהדרין. בטח יהיה לה את האוהל הכי מעוצב בעולם.

חתונה ממבט ראשון. צילום מסך
חתונה ממבט ראשון. צילום מסך | חתונה ממבט ראשון. צילום מסך

אני רוצה להציע לקברניטי ערוץ קשת פורמט לתוכנית חדשה: "הכנה למבט ראשון", תוכנית ריאלטי שבה עשרות מתמודדים מכינים את עצמם לזוגיות בריאה ומכילה. ומה הפרס אתם שואלים? נו ברור, זה לירן. אלא מה.

תגיות:
ביקורת טלוויזיה
/
חתונה ממבט ראשון
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף