לקראת הפגישה עם רה"מ: עובדי עולם התרבות והאירועים השהו את המחאה

לאחר מחאות קולניות שהגיעו לעימותים, הוחלט להמתין לתוצאות הפגישה אך להמשיך לאייש את המאהל מול משרד האוצר. רבים הגיעו למופע המחאה של חנן בן ארי בתל אביב

משה כהן צילום: מעריב אונלייןמעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
מחאת האמנים
מחאת האמנים | צילום: מרים אלסטר, פלאש 90
2
גלריה

לאחר כמה ימים של הפגנות ומחאות קולניות, שאף הגיעו לעימותים, הם החליטו אתמול להמתין עד לאחר הפגישה, ובינתיים רק לאייש את מאהל המחאה שהוקם מול משרד האוצר. במהלך ההפגנה הסוערת שהתקיימה שלשום פרצו עימותים, על רקע טענות וזעקות של עובדים בענף על אובדן פרנסתם ודרישתם להחזרה מדורגת של אירועי התרבות והאירועים הלא מסובסדים.

הזמר חנן בן ארי, שהופעתו המתוכננת בהיכל התרבות בתל אביב בוטלה, מחה אתמול לפנות ערב בצורה מקורית, כאשר שר ברחבת ההיכל מול מאות ממעריציו. הופעתו של בן ארי נמשכה יותר משעה. הצופים הרבים שהגיעו לראותו ללא תשלום תחת כיפת השמיים הצטרפו לשיריו, הצטלמו ונהנו מהחוויה יוצאת הדופן. בן ארי הסביר שלא יכול היה לאכזב את מעריציו שציפו להופעה שבוטלה.

בן ארי בהופעה, אתמול. המעריצים נהנו
בן ארי בהופעה, אתמול. המעריצים נהנו | צילום: אבשלום ששוני
תגיות:
תרבות
/
חנן בן ארי
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף