נכון לשעה זו לא ברור מי עומד מאחורי הפריצה - אם מדובר בגורמים עוינים איראניים, או שמא מדובר במתנגדי הממשלה מישראל. מה שכן ברור, מישהו חדר לערוץ שמונה למעלה מ-145 אלף מנויים והשאיר שם חותם נגד ראש הממשלה.
במסר נוסף התייחסו הפורצים לסוגיית החטופים בעזה, וכתבו, "ביבי, בני הערובה עדיין לא חזרו - וזוהי אשמתך. כל יום שחולף ואבות אינם שבים הביתה, כל לילה שבו משפחה מניחה את ראשה ליד כיסא ריק, הוא תזכורת מרה לאמת אחת פשוטה: בחרת במלחמה על פני חיי אדם".
בהודעה נוספת נכתב, "עם יקר! ביבי זקוק למלחמה כדי להישאר בשלטון - אבל אנחנו אלו שמשלמים את המחיר. אנחנו יודעים: כל תקיפה משמעה בית הרוס, כל עימות משמעו עתיד שרוף".
"בכל מקרה, זה מה שקרה, פרצו. עכשיו, שמע, זה לא נעים, מוציאים לך כל מיני הקלטות. מצד שני, הטלפון שלי כל כך עמוס, תתחילו לעבור על הטלפון שלי, בבקשה. את כל האנשים ששולחים לי הודעות", הוסיף ינון.
כספית ניצל את ההזדמנות ופנה לפורצים ״תתחילו להוציא חומרים". ינון הגיב: "לא ימצאו כלום".