גל גדות בתמונה מהיום האחרון שלה בתור המכשפה הרעה משלגיה

השחקנית הישראלית פרסמה תמונה מיום הצילומים האחרון לעיבוד הלייב אקשן לקלאסיקה של דיסני,  בה היא יושבת כיסא בחדר האיפור, עם חברי צוות נוספים מהסרט

קיץ ברבנר צילום: יח"צ
השחקנית והדוגמנית גל גדות
השחקנית והדוגמנית גל גדות | צילום: רויטרס
2
גלריה

בתמונה נראית גדות על כיסא בחדר האיפור, עם חברי צוות נוספים מהסרט, אשר לובשים חולצות טי-שרט עם תמונה של המלכה הרעה. על הצילום כתבה גדות "יום צילומים אחרון ל'שלגייה' עם הצוות הכי טוב אי-פעם. המלכה הרעה".

גל גדות בצילומי שלגייה
גל גדות בצילומי שלגייה | צילום: צילום מסך מתוך אינסטגרם

כזכור, במסגרת הפרויקט הגדול הבא שלה גדות לוקחת על עצמה את תפקיד המלכה המרושעת, בתוספת האחרונה של דיסני לסדרת עיבודי הלייב-אקשן שלהם, בעקבות הצלחתם של שוברי הקופות הקודמים של האולפנים כמו "סינדרלה" מ-2015 ו"היפה והחיה" מ-2017 ו"קרואלה" מ-2021.

ב"שלגיה" תככב לצד גדות, גם השחקנית רייצ'ל זגלר, כוכבת העיבוד האחרון ל"סיפור הפרברים", שלוקחת על עצמה את התפקיד הראשי של הסרט. מעט ידוע על העיבוד המחודש הזה של הקלאסיקה של וולט דיסני, אבל הסרט נמצא כעת בהפקה בלונדון וצפוי להגיע לבתי הקולנוע בשלב מסוים בשנת 2023.

"אני מתה על זה!", סיפרה גדות לראיון ל"פורבס" בשבוע שעבר. "זה כיף, יוצא לי לעשות משהו שונה. יוצא לי לשיר ולרקוד ולשחק את הדמות של המרשעת, שזה משהו שמעולם לא עשיתי לפני כן - וזו דמות הנבל הראשונה של דיסני אי פעם. אני מאוד נהנית לעבוד עם כל האנשים המעורבים, עם מארק ווב ומארק פלאט המפיקים ודיסני, כמובן, רייצ'ל זגלר. זו פשוט חוויה נהדרת ואני ממש ממש נהנית ממנה, ומלהיות מלכת הרשע שהיא מאוד רעה, אז זה הולך להיות מעניין".

תגיות:
גל גדות
/
שלגיה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף