עלייה שנייה תוך פחות מחצי שנה: גם כרטיסי הקולנוע מתייקרים

בחודשים האחרונים אנו עדים למגמת התייקרות בענף הקולנוע בישראל. רשתות רב חן ופלאנט, הנמצאות בבעלות תיאטראות ישראל, הודיעו על העלאת מחירים נוספת - העלאה שנייה תוך פחות מחצי שנה

מיטל שרעבי צילום: פרטי
סינמה סיטי גלילות
סינמה סיטי גלילות | צילום: אלי דסה
2
גלריה
יס פלאנט
יס פלאנט | צילום: אייל תגר

הרשת הדגישה כי “בניגוד למקובל בשוק, בחרנו לפצל את עדכון המחירים לשני שלבים מדודים, במטרה לאפשר ללקוחותינו ליהנות ממחירים נוחים לאורך זמן.”במקביל להעלאת המחירים, מציינת פלאנט כי הרחיבה את מגוון ההטבות והמבצעים, ביניהם: כרטיס ילד במחיר מיוחד של 32 שקלים, הקרנות משפחה הכוללות פופקורן ושתייה ב-29 שקלים בלבד והשקת מבצע “שני מהפכני”, המציע את כל הסרטים במחיר אחיד של 25 שקלים בימי שני.

“פלאנט תמשיך להוביל את חוויית הקולנוע בישראל עם טכנולוגיות צפייה מתקדמות ובלעדיות, אולמות חדישים ומגוון סרטים עשיר, לצד שפע הטבות במועדוני צרכנות שונים”, נמסר מהרשת.

תגיות:
קולנוע
/
יוקר המחיה
/
יס פלאנט
/
סרטים
/
רב חן
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף