פעם הסרט הוליד משחק - היום הכיוון התהפך
במשך שנים היחסים עבדו כמעט הפוך. סרט גדול הגיע לקולנוע, ואחריו משחק שנתן למעריצים להיכנס לעולם שראו על המסך.
כשפדרו פסקל ו-HBO נכנסו למשחק - הגיימינג קיבל חותמת יוקרה
ואז הגיעה אמזון עם "Fallout". במקום לשחזר משחק מסוים, היא בנתה סיפור חדש בתוך העולם המוכר - ושתי העונות הראשונות חצו יחד 100 מיליון צופים.
לשחזר את המשחק או לשבור את החוקים? הוליווד עדיין מחפשת את הנוסחה
"האחרונים מבינינו" נשענה במידה רבה על הסיפור המקורי, אבל הרחיבה ושינתה רגעים כדי שיתאימו לטלוויזיה. "Fallout" עשתה כמעט את ההפך: לקחה את העולם והחוקים ובנתה בתוכם סיפור חדש.
בטיסטה, קאוויל, סופי טרנר ומייקל בי. ג'ורדן - הגל הבא כבר בדרך
זו כבר לא רשימה של ניסויים. זה פס ייצור.
פעם חיפשו את מארוול הבא בקומיקס - עכשיו מחפשים אותו בקונסולה
ולא קשה להבין מדוע. משחק גדול מגיע להוליווד עם הרבה ממה שאולפן צריך לבנות במשך שנים: שם מוכר, עולם, דמויות, שפה חזותית ופוטנציאל להמשכים.
ולמשחקים יש יתרון נוסף: הקהל לא רק מכיר את העולם הזה. הוא כבר בילה בו עשרות ולעיתים מאות שעות. הוא היה קרייטוס, טיפס עם לארה קרופט ונלחם בעולם של "Call of Duty".