לאחר ש"דיגר" פתח בסוף השבוע הראשון שלו עם הכנסות זעומות של 20 מיליון דולר ברחבי העולם, חברת ההפצה האחים וורנר התכוננה להפסד של בין 150 ל-200 מיליון דולר. כעת, האולפנים נערכים למחיקת ערך גדולה אף יותר, לאחר שמכירות הכרטיסים צנחו ב-60 אחוזים בסוף השבוע השני, מה שהביא את סך ההכנסות העולמיות עד כה ל-35.3 מיליון דולר בלבד.
על פי ההערכות, היצירה הקולנועית צפויה לסיים את ריצתה בקופות עם כ-50 מיליון דולר בלבד ברחבי העולם. דיווח של וראייטי מציין כי הסרט זקוק ל-350 מיליון דולר כדי לכסות את ההוצאות, אם כי דובר מטעם האחים וורנר התעקש שנקודת האיזון של הסרט עומדת על 300 מיליון דולר.
בעקבות הקבלה הצוננת, קמפיין אוסקר בסך כ-15 מיליון דולר שהיה מתוכנן לסרט צפוי להצטמצם משמעותית. עבור קרוז, שהתרגל לכבוש את הקופות פעם אחר פעם, זוהי מכה כואבת במיוחד שתיזכר בדברי הימים של הוליווד.