מעטלף לציפור

בגיל 63, אחרי שנשכח במשך עשור, מייקל קיטון, האיש שלנצח יזוהה עם "באטמן", חוזר לתודעה ההוליוודית עם "בירדמן", שמגולל סיפור חיים דומה לשלו. אחרי הנאום המרגש שלו בגלובוס הזהב, שווה לחכות גם לאוסקר

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
מייקל קיטון
מייקל קיטון | צילום: יח"צ

נאום התודה המדובר והוויראלי ביותר בטקס פרסי גלובוס הזהב האחרון, שהתקיים בחודש שעבר, היה שייך למייקל קיטון, שזכה בפרס השחקן הטוב ביותר בקומדיה על תפקידו בסרט "בירדמך" של הבמאי המקסיקני אלחאנדו גונזלס איניאריטו(״21 גרם״, ״בבל״). מעבר לקאמבק המרשים של קיטון, בגיל 63, כולם התרגשו מנאומו סוחט הדמעות, והתלהבו במיוחד כשדיבר באהבה גדולה על בנו היחיד ואמר עליו: ״החבר הכי טוב שלי הוא טוב לב, חכם, מצ¬חיק, מוכשר, מתחשב. אמרתי כבר טוב לב? הוא במקרה גם הבן שלי, שון. אני אוהב אותך בכל לבי, חבוב".

קיטון אומנם התרשם מטוב לבו של בנו, אבל בהוליווד יודעים מה חשוב באמת. תחקיר אינטרנטי של שתי שניות מיד גילה לכל מי שהיה סקרן שבנו של קיטון, שון דאגלס, הוא כותב שירי פופ בן 31, שכתב שירים לכוכבים כמו מדונה, דמי לובאטו, דיוויד גואטה והבקסטריט בויז, ושהוא עונה להגדרה של חתיך הורס. מיד בתום הטקס התמלאו הרשתות החברתיות בבאזז מטורף סביב הבן של קיטון, כשהשאלה המרכזית שנשאלה הייתה האם הוא רווק. אבל עם כל הכבוד לבן החתיך, אנחנו באנו לדבר על האבא המתקמבק.

תגיות:
קולנוע
/
מייקל קיטון
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף