"לא מקנאת בנועה קירל": נטע ברזילי חושפת את המופע באירוויזיון ופוחדת ליפול

זוכרת האירוויזיון חשפה לראשונה את ההופעה שלה בחלק האמנותי של התחרות האירופית וסיפרה: "אני עומדת באוויר, משהו כמו 13 מטר, זה מאוד מפחיד שם למעלה"

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
נטע ברזילי
נטע ברזילי | צילום: רם סלע

הזמרת נטע ברזילי, זוכת אירוויזיון 2018, צפוייה לעלות מחר פעם נוספת לתחרות הזמר הגדולה בעולם. ברזילי תופיע בגמר האירוויזיון שייערך במוצאי הקרוב בליברפול, כאורחת בחלק האמנותי - ובחזרת העיתונאים היום (שישי) נחשף לראשונה הנאמבר המדובר.

מיד אחר ההופעה בתראיינת ברזילי לצוותי תקשורת ישראלים. "ברזילי לוקחת חלק ממחרוזת של שירים של זמרי עבר מהתחרות ומבצעת את להיט האייטיז "(You Spin Me Round (Like a Record" של הלהקה הבריטית "Dead or Alive".

"זה באמת משוגע, לא יודעת להסביר את זה במילים, אני מרגישה שאני לוקחת חלק בשמשהו סופר גדול, ואיזה כיף להיות פה כשנועה עושה את זה וזה באמת נורא מרגש, כי הסיפורים האלו מתאחדים, כולם נמצאים פה, דורון (מדלי), נועה (קירל) ואיתי (בצלאלי)... כולם נמצאים פה, זה מרגיש סיפור מאוד שלם".

החזרה של נטע ברזילי | צילום: קיץ ברבנר
החזרה של נטע ברזילי | צילום: קיץ ברבנר
תגיות:
אירוויזיון
/
נטע ברזילי
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף