לאחר 13 שנה: אביה של בריטני ספירס הושעה ממעמדו כאפוטרופוס שלה

בית משפט בלוס אנג'לס קבע כי ג'יימי ספירס לא ינהל מעתה את עסקיה ורכושה של בתו והטיל את האחריות על עוה"ד ג'ון זאבל. זאת, עד לדיון סופי בעניין שיתקיים בנובמבר

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
בריטני ספירס
בריטני ספירס | צילום: רויטרס

כזכור, אביה של הזמרת מונה לאפוטרופוס שלה בשנת 2008, על רקע חששות לבריאותה הנפשית. עם זאת, במהלך השנים עלו נגדו טענות להתעללות בה, מה שהוביל לבקשתה למנוע ממנו להמשיך לתפקד כאפוטרופוס שלה. הזמרת זכתה לתמיכה רחבה ברחבי העולם מצד מעריציה, שהעלו לרשת קמפיין מיוחד תחת השם "שחררו את בריטני" (#FreeBritney).

על פי ההסכם שהתקבל בשנת 2008, אביה של הזמרת אחראי גם לנכסים שברשותה ולניהול ענייניה הפיננסיים. כעת, בית המשפט מינה את עורך הדין ג'ון זאבל לפקח על הונה של הזמרת, המוערך ב-59 מיליון דולר, זאת על אף התנגדותו של אביה שטען כי הוא אינו כשיר לעשות זאת.

תגיות:
בריטני ספירס
/
אפוטרופסות
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף