כריסטינה אגילרה תופיע לראשונה בארץ: מתי זה יקרה, וכמה יעלו הכרטיסים?

כוכבת ואייקון הפופ הבינלאומית כריסטינה אגילרה תופיע בקיץ הקרוב לראשונה בישראל.  אגילרה תגיע לישראל להופעה אחת בלבד בלייב פארק ראשון לציון ב-10 באוגוסט 2023

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
כריסטינה אגילרה
כריסטינה אגילרה | צילום: באדיבות לייב ניישן ישראל, יח"צ

אגילרה, מהזמרות המשפיעות ביותר בעולם הפופ ומי שרשמה שיא מכירות בקטגוריית הפופ של המאה ה-21 מגיעה לישראל  לחגוג איתנו 25 שנות פעילות מוזיקלית במסגרתן זכתה באין ספור פרסים ותארים וביניהם 5 פרסי גראמי. אגילרה דורגה על ידי מגזין הרולינג סטונס כאחת מ- 100 הזמרים הגדולים של כל הזמנים, מגזין פורבס דרג אותה כאמן המצליח ביותר של העשור הראשון של המאה ה- 21, ומגזין טיים דרג אותה כאישה המשפיעה ביותר (2007).  בשנת 2011 נבחרה להיות אייקון של הקהילה הגאה בארה"ב והראשונה שעיטרה את שדרת הכוכבים ההומו לסבית בהוליווד.  למשך כחמש שנים כיכבה כשופטת בכירה ב-The Voice  האמריקאית לצד אדם לוין ופארל וייליאמס.

בלדת הענק שלה  Beautiful נחשבת לאחת הקלאסיקות הגדולות של שנות ה- 2000 ולהמנון העצמה אישית מוביל ב- 20 השנה האחרונות . במצעד העשור של גלגלצ, הגיע השיר למקום השני.

בין להיטיה הבולטים של אגילרה:  Genie In A Bottle, Hurt Ain’t No Other Man, Fighter ,  ,Candyman Dirrty,  What A Girl Wants , Can't Hold Us Down ו- Come On Over, שכבשו את מצעדי ההשמעות והמכירות בכל רחבי העולם.

במקביל  ללהיטי הסולו שלה, שיתפה אגילרה פעולה עם אמנים מובילים ולקחה חלק  בין היתר בלהיטי הענק Move Like Jagger של 5 Maroon  ו-Feel This Moment  של פיטבול. ב-2001 הובילה את הקאבר המצליח ללהיט ״ליידי מרמלדה״ מתוך הסרט מולן רוז׳, יחד עם מיסי אליוט, פינק וזמרות נוספות.

מכירת הכרטיסים תחל היום בשעה 10:00.

תגיות:
הופעות בישראל
/
כריסטינה אגילרה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף