"רגאטון מזרחי עם לטיני ישראלי": להיט הקיץ החדש של הזמר נורוז

נורוז פותח את עונת הרחצה עם סינגל קיץ חדש ולוהט "חוף על הקטינו" ומזכיר לנו שיהיה פה חם ומגניב: "עכשיו זה הרגע שכולם יוכלו להנות מהשמש ולשבת בחוף על הקטינו"

קיץ ברבנר צילום: יח"צ
נורוז. להיט הקיץ החדש
נורוז. להיט הקיץ החדש | צילום: שלו אריאל

הראפר הצעיר נורוז, שהספיק לשתף פעולה עם האמנים הגדולים ביותר והנפיק להיטים גדולים ולכבוש את מצעדי הפלייליסט עם "אפילו לא שואל", "פלפלית", "משוגעת", "דובשנייה" ועוד, משחרר סינגל סולו נוסף שמכריז שהקיץ כבר כאן - "החוף על הקטינו".

הסינגל החדש נכתב על ידי נורוז, נדב "נאבי" אהרוני, שי פינטו ואלמוג קריאף בעיבוד מוסיקלי של "נאבי" והוא משלב סגנונות של פופ, רגאטון ובסה נובה שמפלפלים את השיר עם ניחוח ספרדי-לטיני.

נורוז עצמו, מסר: ״תמיד כיף ליצור שיר שפולט חום ומתאים לטמפרטורה הישראלית. הצלחנו לשלב סגנונות מוסיקליים בין מזרח למערב- רגאטון מזרחי עם לטיני ישראלי ועכשיו זה הרגע שכולם יוכלו להנות מהשמש ולשבת בחוף על הקטינו".

תגיות:
תרבות
/
מוסיקה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף