השירים הגדולים והסיפורים הסודיים: ראיון נדיר עם הזמר מוטי פליישר

הזמר מוטי פליישר, מי שכונה "ג'יימס דין הישראלי" והיה סולנה המיתולוגי של להקת הנח"ל ואחד הכוכבים הגדולים במדינה בראשית שנות ה-70, התארח באולפן של דודי פטימר לראיון נדיר | בלעדי לאתר ולישומון 103FM

דודי פטימר צילום: דודי פטימר
דודי פטימר, מוטי פליישר
דודי פטימר, מוטי פליישר | צילום: דודי פטימר
3
גלריה

עם שחרורו מהצבא שיחק בהצגה "ירושלים שלי" בה ביצע כסולן את השירים "ירושלים של אז" ו"למות בירושלים" ואחרי כן שיחק בהצגה "הנערים שבחבורה". בשנת 1970 החל להקליט שירי סולו ראשונים שהרכיבו את תקליטו היחיד "החיים היפים של מוטי פליישר" מתוכו יצאו להיטי הענק "אבשלום" ו"עפרה".

מוטי פליישר
מוטי פליישר | צילום: דודי פטימר

בשנת 1971 השתתף בפסטיבל הזמר המזרחי הראשון עם השירים "שימי ענק" (דואט עם יפה ירקוני) ו"אהבה גן נעול היא" והצטרף לצוות המחזמר "ג'אמבו" בו כיכב בתפקיד הראשי. בגיל 24, כשהוא בשיא הצלחתו ונחשב לאחד מ"אלילי הנוער" הבולטים במדינה – בחר פליישר לפרוש מעולם הבידור ולפנות לעולם העסקים.

מוטי פליישר
מוטי פליישר | צילום: מתוך ארכיונו הפרטי של מוטי פליישר

פליישר (75), המתגורר שנים רבות במיאמי ומקפיד לבקר בקביעות בישראל, בחר בעשרות השנים האחרונות להתרחק מאור הזרקורים ואינו מרבה להתראיין. עם זאת, דודי פטימר, חברו, הפעיל את קשריו הידידותיים לזמר ואירח אותו באולפן 103fm לראיון מיוחד בן שעה במהלכו שוחחו על הקריירה של פליישר בלהקת הנח"ל ואחריה, ההחלטה לעזוב בשיא, מעשיו בשנים האחרונות והסיפורים מאחורי שיריו הגדולים.

רשימת השירים

תגיות:
מוטי פליישר
/
פודקאסט
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף