משלם את המחיר: אחרי האמירה החמורה, גיל תמרי ייעדר מהמסך

פרשן חדשות 13 עורר סערה כשאמר ש"נתניהו רוצה את החטופים מתים", ונראה שההתנצלות שלו לא סיפקה את ראשי הערוץ, ובהנהלה מתלבטים על המשך התנהלות מולו

מיקי לוין צילום: נועם גולדשטיין
מוריה אסרף מגיבה לדבריו הקשים של גיל תמרי | צילום: באדיבות חדשות 13

דבריו עוררו סערה גדולה, מהליכוד מסרו "החמאס לא צריך תקשורת אם יש לו את חדשות 13". מה שהוביל במהרה להתנצלותו של תמרי  "אני מצר על בחירת המילים הלא מוצלחת - מבלי לגרוע מהביקורת הקשה שיש לי על רה"מ, אני לא באמת חושב שהוא רוצה במותם של החטופים".

אלא שנראה כי ההתנצלות שלו לא סיפקה את הנהלת הערוץ ועל פי גורמים שונים, בהנהלה מתלבטים על המשך התנהלות מול תמרי, בין היתר הוחלט לאור הרגישות של הדברים כי תמרי ייעדר בימים הקרובים משידורי רשת 13, וצפוי לחזור ביום רביעי.

מחדשות רשת 13 נמסר "חדשות 13 מגנה את הדברים שאמר גיל תמרי. הוא שגה באמירתו והתנצל על כך בשידור. רק לאחר שעשה זאת צפוי לחזור לשדר בימים הקרובים".

תגיות:
ערוץ 13
/
גיל תמרי
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף