תמר יהלומי: "אני עובדת עם זמרים - החיים שלהם לא מעניינים אותי"

הזמרת תמר יהלומי התראיינה ב-103FM, וסיפרה על השיר החדש שהוציאה לאחרונה. כמו כן, התייחסה לשיר שכתבה לאייל גולן והציגה וידוי שעשוי להיות שנוי במחלוקת

לוגו 103fm צילום: באדיבות 103FM
תמר יהלומי
תמר יהלומי | צילום: ניר אמיתי

הזמרת תמר יהלומי התראיינה ב-103FM, וסיפרה על השיר החדש שהוציאה לאחרונה - "הלכתי לאיבוד". בין היתר, סיפרה: "בתקופה הזו עברתי טיפולים, התכנסתי בתוך עצמי וכמעט לא יצאתי מהבית ואני לא מתביישת להגיד את זה - אמרתי את זה כבר". לאחר מכן הסבירה: "כשאתה הורה אז החיים אחרת, הכל כך שונה, אין הורה שמגן עליך כי אתה צריך להגן על הילדים שלך. זה לא אותו דבר אתה צריך להיות המבוגר האחראי ולא היה לי את זה".

עוד הוסיפה: "אני עושה מוזיקה, זו היצירה שלי, זה מה שאני יודעת לעשות. אני לא נכנסת לשיחה הזו בכלל, אני לא פוליטיקאית, לא רבנית וגם בנושא הזה אני לא עורכת דין או דיינית - זה לא המקצוע שלי. המקצוע שלי זה לייצר מוזיקה. אני עובדת עם זמרים והחיים שלהם באמת לא מעניינים אותי. אני אומרת לך את האמת. יש אנשים שנכנסים לי ללב, הם חברים שלי, מעטים האנשים האלה אבל החיים האישיים שלהם בכלל לא מעניינים אותי".

"כתבתי לכולם כל החיים שלי, אני אכתוב, אני לא אשכח לעולם מאיפה באתי. אני באתי ממקום שאף אחד לא הכיר אותי. הדרך שאני עברתי ומה שאני הרגשתי בדרך הזאת, אני הבטחתי את עצמי שאני אתן את כל כולי לכל זמר שרוצה ממני שירים", הוסיפה.

תגיות:
מוסיקה
/
103FM
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף