ברקע סערת "שיר צרפתי": ישראל קיבלה מהלומה נוספת מאירוויזיון 2026

בזמן שלא מעט ישראלים מבקרים את השיר "מישל" של המדינה לאירוויזיון בביצועו של נועם בתן, ההימורים ממשיכים להשתנות: כאשר ישראל ירדה מהמקום השישי למקום השביעי בהימורים. זו תמונת המצב ומה שעשוי עוד להשתנות

צוף צימרינג צילום: ללא
נועם בתן, נציג אירוויזיון 2026
נועם בתן, נציג אירוויזיון 2026 | צילום: Yael Abas Guisky/Flash90

את המקום הראשון מובילה פינלנד עם 25% סיכויי זכייה, אחריה צרפת במקום השני עם 12%, ולאחר מכן דנמרק עם 9% במקום השלישי, אוסטרליה ויוון עם 7% כל אחת במקום הרביעי והחמישי, לאחר מכן שוודיה עם 5% בדומה לישראל, כאשר הלילה היא תבחר את השיר שייצג אותה - דבר שעשוי להשפיע שוב על ההימורים.

ההימורים לא בהכרח אומרים דבר, אך התגובות ברשת בהחלט חלוקות, ברשת החברתית אינסטגרם, פרסם העמוד הרשמי של האירוויזיון את השיר, כאשר לא מעט גולשים שיבחו אותו: "חייבים לזכור שהאירוויזיון הוא מקום למוזיקה ולא לפוליטיקה, וזה שיר טוב", "יצירת מופת!", "נשמע טוב! מחכה לראות איך הביצוע בלייב נראה!".

תגיות:
הימורים
/
מוזיקה
/
תרבות
/
אירוויזיון
/
אירוויזיון 2026
/
נועם בתן
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף