המופע החד-פעמי יפגיש בין הרפרטואר המזוהה עם גל לבין עיבודים תזמורתיים חדשים, ויכלול כמה מהשירים הבולטים בקריירה שלה, בהם "היי שקטה", "ילד אסור", "נערת הרוק", "אמא" ו"חולשה לרקדנים". על העיבודים למופע אחראי אבנר קלמר.
גל, מהקולות המזוהים של המוזיקה הישראלית, פעילה כבר יותר מ-55 שנה ועברה לאורך הקריירה בין רוק, פופ, תיאטרון ומוזיקה ישראלית. דווקא משום שחלק גדול מהשירים שלה מזוהים עם ביצועים ישירים ואינטנסיביים, המפגש עם הרכב סימפוני מלא צפוי להעניק להם מעטפת שונה מזו שבה הקהל רגיל לשמוע אותם.
אל גל והפילהרמונית יצטרף כאורח הפסנתרן והמלחין גיא מינטוס. על התזמורת ינצח תומר הדדי, והניהול האמנותי של הערב מופקד בידי עמוס בן דוד. המופע יתקיים ב-26 באוקטובר בהיכל התרבות בתל אביב, ויהיה, כאמור, שיתוף הפעולה הראשון של גל עם התזמורת הפילהרמונית הישראלית. ריקי גל תופיע בשבת הקרובה הופעת שקיעה בקו רקיע ותארח את ארקדי דוכין ולאה שבת.