המופע המיוחד מגיע על רקע התמיכה הפומבית של בוי ג'ורג' בישראל מאז מתקפת שבעה באוקטובר. לפני חודשיים הוציא הזמר שיר בשם We Will Dance Again, כמחווה לישראל ולנרצחי הטבח במסיבת הנובה. לשיר צורף קליפ מרגש ששילב תיעודים ותמונות של הצעירים שנרצחו במסיבה.
כעת, עם ההכרזה על המופע השני, בוי ג'ורג' מבקש לקחת את המסר צעד נוסף ולהקדיש ערב שלם לאנשי קהילת הנובה ולמשפחות שאיבדו את יקיריהן.
גם בחודשים האחרונים המשיך הזמר להביע תמיכה בישראל. בספטמבר האחרון התייחס בוי ג'ורג' להתנהלות שחקני נבחרת אירלנד במהלך משחק מול נבחרת ישראל, וביקר את העובדה שהשחקנים האיריים לא לחצו את ידיהם של השחקנים הישראלים. "ענדתם סרטים שחורים לזכר כל החיים שאבדו, אבל לא יכולתם ללחוץ את ידיהם של השחקנים הישראלים שעמדו מולכם", כתב.
בעוד אמנים ואנשי תרבות ברחבי העולם מביעים עמדות אנטישמיות נגד ישראל ותומכים בעזה ובמדינה פלסטינית, בוי ג'ורג' לא חושש ללכת נגד הזרם וממשיך להביע בפומבי תמיכה בישראל, וכעת צפוי לעשות זאת גם על הבמה בתל אביב, בערב שיוקדש לקהילת הנובה.