השיר ששם את נסרין על המפה: ביצוע חד פעמי ללהיט "בנאדיק"

בשנת 2016, כשבאמתחתה כבר להיטים כמו "חייאתי" ו"אל תלך", הוציאה הזמרת את השיר "בנאדיק" וריגשה מדינה שלמה. הערב יקבל אינטרפרטציה חדשה ב"בית הספר למוזיקה"

דודי פטימר צילום: דודי פטימר
נסרין קדרי
נסרין קדרי | צילום: מורן יונה

בשנת 2016, כשבאמתחתה כבר להיטים כמו "חייאתי" ו"אל תלך", הוציאה הזמרת נסרין את אלבומה השני – "בנאדיק" כשהזמרת ניסתה להוכיח בו את היותה הרבה יותר מגימיק חולף שאייל גולן אימץ לחברת "ליאם הפקות", אלא כזמרת שהיא פה בכדי להישאר.

האלבום, שיצא תחת ניהולו האמנותי של חגי אוזן, מנהלה לשעבר של הזמרת ומי שכתב את מיטב להיטיה, סיפק מעין הצצה פנימית לעולמה של הזמרת והתכתב בין היותה ערבייה לבין הצלחתה בלב המיינסטרים ה"יהודי" כשהוא יוצא בעיצומו של תהליך ההתגיירות שעברה.

האלבום נכתב והופק על ידי מיטב המוחות המקומיים, בהם דודו טסה וניר מימון ("העזתי"), שי ראובני ("בסיבוב השני") ודיקלה ("דוד מאמריקה").

הבלדה המרגשת הצליחה לא מעט בשל היותה תפורה למידותיה הקוליות של קדרי שבתקופה זו מיעטה להתמסחר (מה שכיום אי אפשר לומר עליה) ונשמעה כנה וטוטאלית בביצוע ובהתחברותה לטקסט וללחן.

הערב בעונתה החדשה של "בית הספר למוזיקה" זכה השיר לגרסת כיסוי מצמררת במיוחד של האחים נתאי ועילאי צרפתי לשיר הזה שנתנו לו אינטרפרטציה קולית מצוינת, מרגשת ומסקרנת במיוחד יחסית לילדים ששרים על לב שבור.

תגיות:
נסרין קדרי
/
בית ספר למוזיקה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף