כשמוזכר שמה של הזמרת, הפסנתרנית והמלחינה גילה חסיד, הרי זה בהקשר של רפרטואר מגוון, שנע בין ג'ז לבין שירי לדינו ובין שירים, הנובעים משורשיה היווניים, כבת להורים שעלו מסלוניקי, לבין נגיעה במוזיקה קלאסית. כעת היא מרחיבה את היריעה עם מיני-אלבום משירי לאה גולדברג, שהיא הוציאה בימים אלה בלחניה, לצד ביצוע מרגש שלה ללחנו הקלאסי של מיקי גבריאלוב לשיר "ערב מול הגלעד".
כאמור, מדובר במיני-אלבום, שבעיבודיו של אסנר הצעיר, מקבלים שלל השפעות, ממוזיקה קלאסית עד מגע של בוסה נובה ברזילאית. תוך כדי הקשבה אליו אפילו מגלים הדים מ"פולחן האביב" של איגור סטרווינסקי. "למעשה, זה רעיון של עודד תוך כדי החיפוש שלנו אחר מוטיבים ממוזיקה קלאסית", היא מציינת.
אם על-פי רוב הקהל פוגש את חסיד, 63, כשמאחורי הפסנתר היא ממלאת בדרכה החייכנית את תפקיד המנהלת המוזיקלית, היא אומרת שנראה כי הגיע הזמן לתת יותר ביטוי לזמרת שבה. "אני משתדלת לגוון במה שאני עושה", מעירה חסיד. "ייתכן שבכל אני מיישמת את המוטו של לאה גולדברג - לבל יהיה יומי עלי הרגל".