חני נחמיאס שגילמה את וונדי בהפקה המקורית של פיטר פן ב-1988 הפתיעה את ונדי החדשה משי קליינשטיין, בחזרות למחזמר בבימויו של חנוך רוזן שיעלה בקיץ.
כזכור, המחזמר הישראלי המקורי "פיטר פן" חוזר לבמות באוגוסט 2026, יותר מ-35 שנים לאחר שעלה לראשונה והפך לאחת מהפקות הילדים המצליחות בישראל. הגרסה החדשה, שתעלה במשכן לאומנויות הבמה בתל אביב, תשלב בין השירים המקוריים לבין עיבוד טכנולוגי עכשווי, הכולל מערכת מעוף מיוחדת שהובאה מחו"ל (Kirby flying).
אל צוות השחקנים הנוכחי מצטרף ששון גבאי, שחוזר לתפקידו המקורי כקפטן הוק מ-1988. לצידו יככבו לי בירן בתפקיד פיטר פן ומשי קליינשטיין בתפקיד וונדי. חנוך רוזן, שגילם את פיטר פן בהפקה המקורית, יביים הפעם את המחזה, שמבוסס על ספרו של ג'יימס מ. בארי ונכתב במקור על ידי אורי פסטר (מילים) ואילן גלבוע (מוזיקה).