חנוכה 2026 מתקרב, והמאבק על הקהל הצעיר עולה מדרגה. שלוש הפקות מוזיקליות חדשות יציעו השנה שילוב של כוכבי ילדים, קומדיה, תפאורות גדולות ואפילו כדור פורח מעל הקהל. לצד ההפקות המושקעות, ההורים יצטרכו לשים לב גם למחירים, שנעים בין 39 שקלים במבצעי מועדונים למחירים מלאים של יותר מ-150 שקלים לכרטיס.
"קסם של פסטיבל - מגשימים לכם משאלות" ירכז על במה אחת שורה ארוכה של כוכבי ילדים, בהם יובל המבולבל, טל מוסרי, משפחת ספיר, מיכל הקטנה, נתי הגעתי, זוהר לא הספקתי ופיטר הארנב. המופע, בבימויו של אודי גוטשלק, יכלול 25 משתתפים, בהם רקדנים ואקרובטים, ויתמקד במסע במפעל משאלות דמיוני. המחיר הרגיל מתחיל ב-159 שקלים, אך חברי מועדון "חבר" יוכלו לרכוש כרטיסים ב-39 שקלים, FRIENDS ב-65 שקלים ולקוחות MAX ב-68 שקלים.
"חנות סופגניות קטנה ומצחיקה" תביא לבמה את מני ממטרה, נופיקי, ניקי גולדשטיין, ענבלי ובתיה בת היענה. העלילה מתרחשת בחנות סופגניות משפחתית, שבה טעות במתכון סודי יוצרת את "סופי", סופגניית ענק מדברת. כשהמתחרים מנסים לגנוב אותה ואת המתכון, יוצאת החבורה להרפתקה מוזיקלית. ההצגה תעלה ברחבי הארץ בין 7 בנובמבר ל-17 בינואר. המחיר הרגיל עומד על 129 שקלים, והמחירים במועדוני הצרכנות מתחילים ב-39 שקלים.
"סביב העולם ב-80 יום", המבוסס על ספרו של ז'ול ורן, יפגיש את אוראל צברי, ישראל קטורזה, חן אמסלם ודניאל ליטמן בהפקה בבימויו של צדי צרפתי. אחד האלמנטים הבולטים המתוכננים במופע הוא כדור פורח שירחף מעל הקהל כחלק ממסע הגיבורים בין יבשות. ההצגה תעלה בבאר שבע ב-5 בדצמבר ובבית האופרה בתל אביב בין 7 ל-10 בדצמבר. מחירי הכרטיסים מתחילים ב-99 שקלים, עם הטבות נוספות במועדוני הצרכנות.