רגע לפני השידור: תוכנית "המקור" על חסידות גור נדחתה בצו בית המשפט

 רשת 13 לא שידרה הערב פרק של תוכנית "המקור", בעקבות צו מניעה שהוציאה חסידות גור בבית המשפט לענייני משפחה נגד שידור התכנית | כל הפרטים

קיץ ברבנר צילום: יח"צ
רביב דרוקר
רביב דרוקר | צילום: אלדד רפאלי, יח"צ

מטעם רשת ומערכת המקור הסכימו לטשטש את הקטינה, אך התנגדו באופן עקרוני לטשטש את ההורים שהתראיינו בעבר בכלי תקשורת שונים בגלוי. מערכת "המקור" תערער על ההחלטה מתוך כוונה לשדר את התחקיר בימים הקרובים.

רביב דרוקר כתב בחשבון הטוויטר שלו: "למרבה הצער, התחקיר הנפיץ של חיים ריבלין ואביגיל קוש על חסידות גור ומלחמת העולם שלהם בפורשים מהחסידות, לא ישודר הערב ב"מקור".

"כמה שעות לפני השידור הגיש עו"ד אורי קורב, עורך דינן של הבנות שעומדות במרכז התחקיר, שהוא גם עורך דינה של חסידות גור, בקשה לצו מניעה נגד גילוי זהותם של ההורים (שנחשפו מזמן ופורסמו בכל מקום). שעה לפני השידור, בלי דיון, למרות שהפרומואים רצים כבר מספר ימים, יצא צו מניעה. מחר נערער".

תגיות:
"המקור"
/
חסידות גור
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף