סופ"ש הזוגות - מגנט רייטינג: "חתונה ממבט ראשון" מנצחת את "הישרדות"

ריאליטי החתונות, בפרק בו הבילוי המשותף של הזוגות העלה את רף המתיחויות בין המשתתפים, הוביל עם 18.3 אחוזי צפייה על הריאליטי מהאי שגרף 15.2 אחוזים

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
מעריב אונליין
מעריב אונליין | צילום: מעריב אונליין

גם השבוע, כפי שקרה בשבועות האחרונים, ריאליטי החתונות, בפרק בו סופ"ש הזוגות מתחיל להעלות את רף המתיחויות בין המשתתפים, הביס את ריאליטי הסלבס מהאי הבודד שהציג את הפרק בו אסף אשתר מגלה מי העמיד אותו להדחה וחושף כיצד הוא מרגיש עם הכינוי שדבק בו באי. "חתונה ממבט ראשון" של הזכיינית "קשת 12" הובילה עם 18.3 אחוזי רייטינג, על הישרדות VIP" של "רשת 13" שגרפה 15.2 אחוזים. "כאן 11" סיכמה את ערב השידורים עם "רואים עולם" שקיבלה 4.8 אחוזים.

ברצועת החדשות, קיבלו המהדורות 14.7 אחוזים ב"קשת 12" ו-7.6 ב"רשת 13", ומהדורת החדשות של תאגיד השידור הציבורי קיבלה 4.7 אחוזים.

בשעות הפרה-פריים שלפני החדשות הובילה "קשת 12" עם התוכניות "פגוש את העיתונות עם רינה מצליח" שגרפה 9.3 אחוזים, בעוד הזכיינית "רשת 13" שידרה את "לפני החדשות" שקיבלה 4.6 אחוזים. "כאן 11" ששידר שידור חוזר של "מחוז ירושלים" הגיע אל החדשות עם 2.2 אחוזים.

תגיות:
הישרדות
/
חתונה ממבט ראשון
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף