פרידה מ"מאדאם פלאפל": המסר המרגש של רוחמה הרשדורפר מ"מאסטר שף"

הבשלנית בת ה-77 הודחה בתום משימה בה המתמודדים התבקשו להכין מנות שמבוססות על ביצים, והעלתה סרטון מיוחד: "אני לא זכיתי במאסטר שף, אבל זכיתי באהבה שלכם"

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
מעריב אונליין
מעריב אונליין | צילום: מעריב אונליין

אחרי הדחתה העלתה רוחמה סרטון פרידה לכל אוהביה בתוכנית. "זה לא, זה לא, זה לא נורא. תודה רבה לכולם. וערב טוב, אני לא זכיתי במאסטר שף, אבל זכיתי באהבה שלכם, בחמימות שלכם ובכל האושר שגרמתם לי. תודה רבה לכם".

הפוסט שפורסם בעמוד הפייסבוק של "מאסטר שף" זכה ל-25 אלף צפיות, ו-250 תגובות. "מדהימה יישר כוח על האופטימיות ועל הנחישות אשרייך אלופה", כתב לה אחד הצופים שבורי הלב. "רוחמה אהובה ויקרה עבורי את תמיד תהיה מספר אחת. אני מבקש ואפילו דורש, תישארי ברשת ותמשיכי להעלות סרטוני הדרכה לבישולים המפוארים שלך וגם סתם סרטונים כי תמיד תמיד כייף לראות ולשמוע אותך. ישר כוח אהובה", כתב גולש אחר.

תגיות:
מיכל אנסקי
/
מאסטר שף
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף