"עובדה" עם מפקד מבצע הקורונה מנצחת את קובי מימון וליטל שוורץ ברייטינג

תוכניתה של אילנה דיין ב"קשת 12" שהציגה את חדר המלחמה של המוסד להתמודדות עם הנגיף קיבלה 19.3 אחוזי צפייה, בעוד "החיים עצמם" ב"רשת 13" קיבלה 17.1 אחוזים. "חדשות 12" עם 23.9 אחוזים

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
אילנה דיין
אילנה דיין | צילום: אלדד רפאלי, יח"צ

מגיפת הקורונה ממשיכה להשפיע על ישראל, כאשר משרד הבריאות הודיע הבוקר (רביעי) כי מספר חולי הקורונה המאומתים עומד על 5,591, כאשר מספרם עשרות אלפי ישראלים שוהים בבידוד . מי שמרוויח מהמצב הם ערוצי הטלוויזיה שזוכים בימים אלו לרייטינג גבוהה בגלל החרדה בציבור ואיסור ההתקהלויות בחוץ, ובפרט מהדורות החדשות שניצחו בטבלאות הרייטינג גם אמש ועקפו את תוכניות הפריים טיים.

הפרק שהציג חשיפה בלעדית של חדר המלחמה שהקים המוסד כדי להילחם בקורונה, וכלל ראיון עם מפקד המבצע, וביקור של רוני קובן בביתו של טוביה צפיר שחלה בקורונה, ב"קשת 12" קיבל 19.3 אחוזי רייטינג. עד כאן" ב"כאן 11" קיבלה 2.5 אחוזי רייטינג.

ברצועת החדשות, קיבלה המהדורה של "קשת 12" 23.9 אחוזים והפכה לתוכנית הנצפית ביותר בערב, "רשת 13" קיבלה ו-12.9 אחוזים, ומהדורת החדשות של תאגיד השידור הציבורי קיבלה 5.5 אחוזים.

תגיות:
רייטינג
/
עובדה
/
אילנה דיין
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף