מגע הזהב של עומר אדם? "הכוכב הבא" בשיא רייטינג מאז ההשקה

חברו הטוב של הזמר המצליח הגיע לריאליטי של "קשת 12", וקיבל קיבל ארבעה כחולים ו-72 אחוזים, בעוד התוכנית עצמה הגיעה לנתון החזק ביותר שלה מאז פתיחת העונה. צופית גרנט התרסקה עם "ללא גבולות"

קיץ ברבנר צילום: יח"צ
"הכוכב הבא"
"הכוכב הבא" | צילום: ערן לוי
2
גלריה
''ההוא מהסטורי של עומר אדם''
''ההוא מהסטורי של עומר אדם'' | צילום: באדיבות קשת 12

מוקדם יותר באותו ערב, "קשת 12" הודיעה כי עומר אדם עצמו ייקח חלק בעונה הנוכחית, בספיישל אשר יתפרס על שתי תוכניות, במסגרתו המתמודדים יבצעו את שיריו של אדם והוא ילווה את המתמודדים בבחירת השירים. נראה שכמו כל דבר שבו נוגע אדם, גם סבג הפך לזהב, וקיבל 4 כחולים ו-72 אחוזים בסך הכול. הפרק בו הופיע חברו של אדם, הפך לפרק הנצפה ביותר מאז השקת העונה וגרף 21 אחוזי רייטינג ו-520 אלפי צופים.

בערוץ המתחרה, צופית גרנט חזרה אמש למסך של "רשת 13", בעונה חדשה של "ללא גבולות", שנפתחה, בפרק על המקום הנפיץ בישראל, הר הבית, שם היא מכירה את כל צדדי המחלוקת מכל זויות העימות. קשה להשוות בין תוכנית ריאליטי בהפקת ענת מבית "קשת 12" לתוכנית הפשוטה יחסת של גרנט, אך בכל זאת, נראה כי בזכיינית ציפו לנתון מרשים יותר מ-7.1 אחוזים ו-163 אלפי צופים. "בלי פאניקה", תוכניתם של גורי אלפי ולוסי איוב ב"כאן 11" סיכמה את הערב עם 3.5 אחוזי צפייה בלבד ו-77 אלפי צופים.

ברצועת החדשות, הובילה אמש מהדורות "קשת 12" שקיבלה  13.4 אחוזי רייטינג ו-335 אלפי צופים על מהדורת "רשת 13"  שקיבלה 9.5 אחוזי רייטינג ו-228 אלפי צופים, בעוד שמהדורת החדשות של "כאן 11" קיבלה 3.9 אחוזים ו-85 אלפי צופים.

תגיות:
הכוכב הבא
/
קשת 12
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף