"בחיים לא אשכח איך לכדנו אותו במגרש חנייה": חיים הכט חוזר ל"יצאת צדיק" שפותחת עונה

תוכניתו של חיים אתגר, שחושפת בעלי מקצוע צדיקים לצד אלו המנצלים את תמימותם של הלקוחות לרעה, חוזרת הערב למסך. חיים הכט, מי שהגיש את התוכנית במשך שנים רבות, יגיע להופעת אורח

קיץ ברבנר צילום: יח"צ
הצצה לפרק הערב. באדיבות קשת 12 | צילום:

"יצאת צדיק" הפכה במרוצת השנים לתו תקן בכל הקשור ליושרה ולאמינות של אנשי מקצוע, ויצרה קוד אתי למדידת יחסי אמון בין הלקוח לבין נותן השירות. הערב, בפרק פתיחת העונה, שלוש שנים מאז הפעם הקודמת, חיים אתגר וחיים הכט מאחדים כוחות, בכדי לבדוק האם ראש כנופיית המגנטים שהופיע ב"יצאת צדיק" ונכנס לכלא לפני כחמש שנים יהיה נוכל או צדיק?

בהצצה לפרק אומר אתגר להכט בשיחת וידאו: "מדובר בעבריין המושע אריאל ברוכים, מכנופיית המגנטים, עמד בראש כנופיית נוכלים שעקצו קשישים בעשרות אלפי שקלים, הוא השתחרר מהכלא לאחרונה ואני לא מאמין שהוא חזר לתחום, אתה זוכר את האיש".

הכט משיב: "מה זה זוכר? מגה נוכל האיש הזה, אני בחיים לא אשכח שלכדנו אותו בסוף באיזה מגרש חניה בחולון, הוא אפילו לא מצמץ, הוא צחק לי בפנים. אבל כל נבל, בא יומו, בסוף תפרנו אותו חזק. זו הייתה להקה של טורפים אלימים, זה היה ''ברוכים והכנופייה'. הם צדו קשישים וקרעו אותם בלי רחמים, הם לא רק שדדו את הקשישים, הם גם רמסו את כבודם, אנחנו פגשנו אנשים מפורקים".

תגיות:
חיים הכט
/
קשת 12
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף