יאיר לפיד ב"ארץ נהדרת": "אשת רה"מ לא תחשוף את עברו הצבאי הרגיש"

יום הבחירות יתקיים ביום שלישי הקרוב ובתוכנית הסאטירה של "קשת 12" הכינו את התותחים הכבדים: לפיד מתייחס לקטיעת הראיון של אשתו, אילה חסון מתכוננת לעימות ואייל ברקוביץ' מכריז: "ביזיון!"

קיץ ברבנר צילום: יח"צ
דמותו של יאיר לפיד בגילומו של אלי פיניש, ארץ נהדרת
דמותו של יאיר לפיד בגילומו של אלי פיניש, ארץ נהדרת | צילום: צילום מסך קשת 12

בקטע ששוחרר לקראת שידור התוכנית הערב, אחרי החדשות ב"קשת 12", דמותו של יאיר לפיד, בגילומו של אלי פיניש, מתייחסת לראיון שקטעה ליהיא לפיד ב"חדשות 13", כאשר נשאלה על שירותו הצבאי של בעלה: "אתם מתעסקים יותר מדי במה שקרה עם ליהיא. אתם הרי לא מצפים שאשת ראש הממשלה תחשוף את עברו הצבאי, הכל כך רגיש של בעלה". כשהמראיין מנסה למחות ולומר: "אבל אתה היית כתב צבאי ב'במחנה'", לפיד קוטע אותו ונפרד במילים: "שלום לכן!".

דמותו של יאיר לפיד בגילומו של מראינו אידלמן, ארץ נהדרת. באדיבות קשת 12 | צילום:

בקטע נוסף שיצא לקראת השידור הערב, אילה חסון מזמינה את הצופים לאולפן התוכנית שלה "המטה המרכזי" במילים: "ערב טוב, ערב טוב לכם. ארבע דקות לשמונה, שתפו בכל הכוח, אני וחברי ה'באטל' כבר מוכנים לעימות, הצטרפו אלינו".

דמותה של אילה חסון, בגילומו של יניב ביטון, ארץ נהדרת. באדיבות קשת 12 | צילום:

גם דמותו של אייל ברקוביץ' הגיעה למסך, ובקטע ששוחרר לקראת התכנית הוא אומר: "מה המצב? ראיתי את המשחק אתמול של חיפה, נגד פסאז', מה זה הבזיון הזה? חטפו שבע חתיכות! מה זה התוצאה הזו, זו תוצאה של פלייסטיישן. זה ביזיון! כולם שם נתנו להם גולים, באיזשהו שלב המעסה עלה וגם נתן להם איזו שלישייה, נראה לי. ביזיון! פעם הבאה אני עולה לשחק, אני חוזר. עשר!".

דמותו של אייל בקרוביץ' בגילומו של ערן זרחוביץ', ארץ נהדרת. באדיבות קשת 12 | צילום:
תגיות:
ארץ נהדרת
/
קשת 12
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף