עם ינון מגל בגרסת הזמר במסיכה: צפו בהצצה לפרק של ארץ נהדרת

ינון מגל, סיון רהב מאיר והזמרת הודיה מגיעים לפרק החדש של ארץ נהדרת, ומנסים לזהות מי מסתתר מאחורי המסיכה

קיץ ברבנר צילום: יח"צ
הצצה לפרק של ארץ נהדרת. באדיבות קשת 12 | צילום:

בקטע ששוחרר לכבוד הפרק החדש של "ארץ נהדרת" שישודר אחרי החדשות, יופיעו הדמויות של העיתונאי וחבר הכנסת לשעבר ינון מגל, העיתונאית והמגישה סיון רהב מאיר ונשיאת בית המשפט העליון אסתר חיות הגיעו ל"זמר במסכה", בגרסת "ארץ נהדרת".

"אני אומר לך אני יודע מי זה, אני סגור על זה", אומר מגל. "אני לא כל כך יודעת מה אני עושה פה", מוסיפה חיות, ורהב מאיר מסכמת: "זה בסדר גמור, נמצא כבר מי זה. הערב נגלה מי זה. תוכנית מרעננת יש לנו היום". דמותה של חיות, שנראי המצוקה מוסיפה: "מישהו יודע אם מתנהל משא ומתן לגביי?".

בקטע אחר הזמרת אודיה מזמינה את הצופים לצפות בתוכנית: "בס"ד, כאן אודיה, הערב אני מגיעה ל'ארץ נהדרת, ועולה עם סינגל חדש. זכות גדולה, יתברך שמו לעד".

תגיות:
ארץ נהדרת
/
הזמר במסכה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף